Over ons

Maak kennis met bedrijfsverzamelgebouw No Guts No Glory

Over no guts no glory

Mijn kantoor aan huis was groot genoeg maar voldeed toch niet aan mijn verwachtingen.

Regelmatig werd ik gestoord door mijn, toen nog kleine kinderen, onze hond of dachten mijn familieleden dat ik wel tijd had om met iets te helpen.

Maar vooral miste ik mensen om me heen. Gewoon even een praatje in de keuken, op de gang, op zich niets bijzonders maar toch, voor mij belangrijk.
Ik besloot om in 2012 een nieuw kantoor te bouwen met vooral de ZZPérs en thuiswerkers in gedachte.
De coronapandemie was toen nog ver weg…

Vanaf de opening waren vrijwel al onze kantoren (14) bezet er scheen dus toch een markt voor te zijn.
Nu dat een van onze eerste huurders nieuw heeft gebouwd zijn er weer een vijftal kantoren beschikbaar.

The Farm Route BV - Arianne
Lees verder
Een werkelijk schitterend kantoor op een dito locatie! Prachtige kantoor en bovendien nog ruime bespreekkamers en zeer functionele videoconferentie ruimte.
LBH Netherlands BV
Lees verder
Een kantoor bij Rens geeft de ideale mix tussen rust en reuring. Midden in de polder maar toch precies in de Zeeuwse bedrijvigheid.
HELI-VOS BV
Lees verder
Prachtige rustgevende kantoren in een dito omgeving. De bereikbaarheid is zeer goed. Centraal gelegen tussen de westerscheldtunnel (Terneuzen), Middelburg, Vlissingen en Goes. De N62 ligt op werpafstand, evenals de A58. Genoeg vrije parkeerplaatsen voor de deur. Professionele faciliteiten als: supersnel internet, vergaderruimte; toiletten en douche, alsmede een cuisine van alle gemakken voorzien. Deze kantoren liggen aan de basis van succes!
Praktijk de Deining
Lees verder
Bij Rens en Ursula huur je op een mooie locatie en met uitstekende service. Niets is hen teveel om het de huurder zo aangenaam mogelijk te maken. Fijne plek, fijne sfeer, Welkom met hoofdletter W
Samen bevallen
Lees verder
Elke week weer een goed ontvangst in de avonden als ik mijn lessen Samen Bevallen kom geven. Genoeg toiletten om alle zwangere dames tegelijk te laten gaan. Korte lijntjes met de verhuurder is voor mij essentieel.
SeaBreeze
Lees verder
Prachtig kantoor op een mooie groene locatie. Centraal gelegen van de A58.
Previous
Volgende