Sloe office

Sloe Office

Nieuwe kantoor ruimtes beschikbaar in Sloegebied, Vlissingen

Binnen de kantoorruimtes zijn alleen huurders toegestaan die zelf ook werkzaam zijn in het Sloegebied

Meld je nu aan voor de wachtlijst

De locatie

We zijn druk bezig met de bouw van onze nieuwe locatie aan de Finlandweg 4, 4455TE Nieuwdorp. Deze locatie ligt direct aan de Europaweg Noord en is gemakkelijk met de auto te bereiken.

Eigenschappen:

Ons nieuwe kantoor bevindt zich op Finlandweg 4, 4455TE, direct aan de hoofdader van het Sloegebied. De locatie is eenvoudig bereikbaar.

Visualisatie nieuwe kantoorpand

Het 9 meter hoge gebouw gaat in totaal 3 verdiepingen hebben. Benieuwd welke ruimtes nog beschikbaar zijn? Neem eenvoudig contact op!

The Farm Route BV - Arianne
Lees verder
Een werkelijk schitterend kantoor op een dito locatie! Prachtige kantoor en bovendien nog ruime bespreekkamers en zeer functionele videoconferentie ruimte.
LBH Netherlands BV
Lees verder
Een kantoor bij Rens geeft de ideale mix tussen rust en reuring. Midden in de polder maar toch precies in de Zeeuwse bedrijvigheid.
HELI-VOS BV
Lees verder
Prachtige rustgevende kantoren in een dito omgeving. De bereikbaarheid is zeer goed. Centraal gelegen tussen de westerscheldtunnel (Terneuzen), Middelburg, Vlissingen en Goes. De N62 ligt op werpafstand, evenals de A58. Genoeg vrije parkeerplaatsen voor de deur. Professionele faciliteiten als: supersnel internet, vergaderruimte; toiletten en douche, alsmede een cuisine van alle gemakken voorzien. Deze kantoren liggen aan de basis van succes!
Praktijk de Deining
Lees verder
Bij Rens en Ursula huur je op een mooie locatie en met uitstekende service. Niets is hen teveel om het de huurder zo aangenaam mogelijk te maken. Fijne plek, fijne sfeer, Welkom met hoofdletter W
Samen bevallen
Lees verder
Elke week weer een goed ontvangst in de avonden als ik mijn lessen Samen Bevallen kom geven. Genoeg toiletten om alle zwangere dames tegelijk te laten gaan. Korte lijntjes met de verhuurder is voor mij essentieel.
SeaBreeze
Lees verder
Prachtig kantoor op een mooie groene locatie. Centraal gelegen van de A58.
Previous
Volgende
P1002098-Enhanced-NR-min

Wordt Sloe Office jouw nieuwe kantoorruimte?

Neem contact met ons op en ontdek welke ruimtes nog beschikbaar zijn.